Kadar Sewa

Kadar sewa Famiha Homestay adalah bergantung kepada penggunaan bilik. Untuk makluman terkini, semua bilik kini mempunyai aircond untuk keselesaan bermalam disini. Kadar harga tetap sama dan masih lagi termurah berbanding dengan kemudahan yang disediakan. Ianya adalah seperti berikut:

1. Tempahan 1 rumah dengan penggunaan 1 bilik utama adalah RM90. Bantal tambahan dan toto disediakan.

2. Tempahan 1 rumah dengan penggunaan 2 bilik iaitu Bilik Utama dan Bilik 2 adalah RM130. Bantal tambahan dan toto disediakan.

3. Tempahan 1 rumah dengan penggunaan 3 bilik iaitu Bilik Utama, Bilik 2 dan Bilik 3 dengan kadar harga RM160 RM150 sahaja. Bantal tambahan dan toto disediakan.

Kadar sewa Famiha Homestay adalah yang terbaik dapat ditawarkan kepada anda. Mungkin sukar bagi anda untuk mendapatkan tawaran harga yang lebih baik daripada ini dengan semua kemudahan yang saya sediakan disekitar bandar Tanah Merah.

Ada yang tanya "Ada tak homestay lain yang menyediakan aircond untuk semua 3 bilik dengan kadar harga RM150?? "
Cari sendirilah ye!!... Rasa saya tak de...Kalau ada pun pastinya harga tidak kurang daripada RM200 satu malam!! Jadi jangan nak minta kurang lagi ye!!

Bagi pelanggan yang pernah menginap di Famiha Homestay anda akan diberikan diskaun istimewa!!

Jika berpuashati beritahu rakan-rakan. Jika tidak berpuashati sila beritahu kami.

Sekian, Terima kasih.

Nordin Jusoh -(HP : 013-9804332)
Pengurusan Famiha Homestay Tanah Merah
Kemaskini pada : 5 Ogos 2013
Homestay Tanah Merah Homestay Tanah Merah Homestay Tanah Merah Homestay Tanah Merah Homestay Tanah Merah Homestay Tanah Merah Homestay Tanah Merah Homestay Tanah Merah